Fotocredit:

Hans Martin Enger er vår ordførerkandidat

Pressemelding: Miljøpartiet De Grønne Nordre Follo hadde nominasjonsmøte 10. oktober, og valgte 17 kandidater til lista for den nye kommunen. De tre øverste plassene blir forhåndskumulert.

11. oktober 2018

Helt i toppen finner vi Hans Martin Enger, populær og kjent i Oppegård, bibliotekar, ildsjel og ikke minst en drivende dyktig kommunestyrerepresentant for MDG med gjennomslag for flere grønne saker lokalt. Han vil fortsette å jobbe tett med innbyggerne for å finne gode løsninger for blant annet kultur og oppvekst, inkludering og møteplasser, næringsliv og delingsøkonomi.

Marthe Arnesen fra Ski har andreplassen. Hennes kunnskap fra fire år i kommunestyret som gruppeleder er uvurderlig for arbeidet vårt videre med den grønne politikken. Å ta vare på matjord, biologisk mangfold og de sårbare i vårt samfunn er viktig for Arnesen. I tillegg står bærekraftig byutvikling og trygg sykkel-tilrettelegging høyt på hennes agenda.

På tredjeplass er nykommeren Charlotte Hol. Hun jobber til daglig som helsefagarbeider på Finstadtunet sykehjem og er opptatt av at det skal være enklere å leve miljøvennlig. Hun har tidligere ikke vært politisk aktiv, men ser en mulighet i lokalpolitikken som “ideelt sted for å skape endring”.

-Toppkandidatene våre representerer erfaring, vilje og handlekraft, og vi er svært fornøyde med å presentere Hans Martin Enger som ordførerkandidat for Nordre Follo, sier lokallagsleder Maja S. K. Ratkje, som sammen med kommunestyrerepresentant i Oppegård, Jens Nordahl, har stått for nominasjonsprosessen.